Novinky


Uzavření výzvy do programu CzechAccelerator již 14. 11. 2011

/ 02. 11. 2011 /

Již 14. listopadu bude uzavřena možnost přihlásit se do programu Český technologický akcelerátor – CzechAccelerator, který je zaměřen na rozvoj aktivit malých českých technologických firem v USA na západním nebo východním pobřeží, Singapuru, Izraeli a Švýcarsku. Program je určen pro firmy ze sektorů čistých technologií, ICT, biotechnologií, nanotechnologií a mikroelektroniky. Cílem programu je získat strategické technologické partnery, financování z fondů rizikového kapitálu nebo založení a rozvoj distribuční sítě.

V rámci této výzvy je možno se přihlásit k tříměsíčnímu pobytu. Umístění CzechAcceleratoru v centru Silicon Valley je zcela ideální pro rozvoj obchodních kontaktů.

Během již ukončené 1. výzvy odjely do Spojených států firmy Cognitive Security, Imagemetry a BoldBrick, pro které tento program znamenal velké zjednodušení průniku na severoamerický trh, přinesl množství zkušeností, obchodních úspěchů a navázaných kontaktů.

Termín pro podání přihlášek je do 14.11. 2011. Více informací včetně přihlášek a podmínek účasti v programu najdete na www.czechaccelerator.cz

 Jednotlivé kroky nezbytné pro přihlášení
  - Vyplnit přihlášku do projektu v české i anglické verzi
  - Připravit účetní uzávěrku za minulé 2 účetní období (nebo alespoň za poslední účetní období)
  - Poslat obě jazykové verze přihlášek ve formátu „doc“ a dále účetní uzávěrku a obě podepsané verze přihlášky v „pdf“ (celkem tedy 5 souborů) 
na adresu accelerator@czechinvest.org nejpozději do 14. 11. 2011.
Agentura CzechInvest pošle do tří pracovních dnů e-mailové potvrzení o doručení přihlášky.

 

« Zpět na přehled novinek

Novinky

Odběr novinek přes RSS

INFORMAČNÍ DEN 7. NÁRODNÍ VÝZVA INTER-EUREKA A MEZINÁRODNÍ VÝZVA EUROSTARS-2

/ 19.08.2019 /

INFORMAČNÍ DEN 7. NÁRODNÍ VÝZVA INTER-EUREKA A MEZINÁRODNÍ VÝZVA EUROSTARS-2.. více zde

Projekt Vzdělávání zaměstnanců BIC Ostrava s.r.o.

/ 03.07.2017 /

Na základě žádosti o podporu z Operačního programu Zaměstnanost rozhodlo Ministerstvo práce a sociálních věcí o poskytnutí dotace na realizaci projektu Vzdělávání zaměstnanců BIC Ostrava s.r.o. registrační číslo CZ.03.1.52/0.0/0.0/16_043/0004200, prioritní osa OPZ: Podpora zaměstnanosti a adaptability pracovní síly. Cílem projektu je řešit aktuální potřeby v oblasti rozvoje lidských zdrojů prostřednictvím vzdělávání našich zaměstnanců. Úspěšným ukončením projektu dojde ke zvýšení odborných znalostí dovedností a kompetencí zaměstnanců a posílení konkurenceschopnosti společnosti. Do projektu budou zapojeni všichni zaměstnanci společnosti, kteří se budou školit v těchto vzdělávacích aktivitách: měkké a manažerské dovednosti, jazykové vzdělávání, obecné IT a účetní, ekonomické a právní kurzy. Projekt Vzdělávání zaměstnanců BIC Ostrava je spolufinancován Evropskou unií... více zde


Programy a projekty: Certifikáty:
EUREKA ISO9001

mapa webu