Zásady zpracování osobních údajů

Věřte nám, údaje jsou u nás v bezpečí, střežíme je a samozřejmě s nimi zacházíme v souladu s pravidly GDPR.

Níže vše popisujeme detailně a srozumitelně.

Společnost BIC Ostrava s.r.o. se sídlem v ulici Ruská 83/24, 703 00, Ostrava – Vítkovice, dále jen BIC Ostrava s.r.o., zpracovává Vaše osobní údaje v následujícím rozsahu:

1. Rozsah zpracovávaných osobních údajů

Zpracováváme osobní údaje, jež společnost BIC Ostrava s.r.o. získala na základě vyplnění formulářů na našem webu:

  1. jméno a příjmení
  2. e-mailová adresa
  3. webová adresa
  4. telefonní číslo

2. Účel zpracovávání osobních údajů

Vaše osobní údaje budou zpracovávány:

  1. k marketingovým účelům společnosti BIC Ostrava s.r.o., tj. zejména za účelem zasílání newsletterů dle § 7 zákona č. 480/2004 Sb., zákon o některých službách informační společnosti

3. Kdo a jakým způsobem bude osobní údaje zpracovávat

Společnost BIC Ostrava s.r.o. bude jakožto správce osobních údajů na základě Vašeho souhlasu zpracovávat Vaše osobní údaje ve výše vymezeném rozsahu a za výše vymezenými účely manuálně v písemné formě jakož i ve formě elektronické za použití automatizovaných systémů. Zpracovávat je budou vlastní zaměstnanci nebo zpracovatelé osobních údajů, tj. subjekty, které společnost BIC Ostrava s.r.o. pověří dílčími zpracovatelskými činnostmi a se kterými zajistí zpracování osobních údajů v souladu s příslušnými právními předpisy a jejich ochranu prostřednictvím uzavření smlouvy o zpracování osobních údajů.

4. Na jakou dobu je tento souhlas udělen

Souhlas se zpracováním osobních údajů dle vymezených podmínek se uděluje do odvolání.

5. Dobrovolnost udělení souhlasu, možnost jeho odvolání

Udělení souhlasu se zpracováním osobních údajů je zcela dobrovolné a nepodmiňuje žádné jiné plnění ze strany společnosti BIC Ostrava s.r.o. vůči Vám. Souhlas můžete kdykoliv odvolat, a to odesláním odvolání souhlasu na e-mailovou adresu: bicova@bicova.cz.

6. Vaše práva jako subjektu údajů

Jako subjekt údajů poskytující souhlas se zpracováním osobních údajů:

  1. Jste oprávněni požadovat od společnosti BIC Ostrava s.r.o. přístup ke svým osobním údajům a poskytnutí informací o nich a o jejich zpracovávání (např. o rozsahu, účelu, době zpracování), včetně práva na poskytnutí kopie zpracovávaných osobních údajů.
  2. Jste oprávněni udělený souhlas kdykoliv odvolat (blíže viz bod 5).
  3. Jste oprávněni písemně požádat společnost BIC Ostrava s.r.o. o likvidaci (výmaz) svých osobních údajů (zejména v případě, kdy odvoláte svůj souhlas se zpracováním osobních údajů či v případě, kdy osobní údaje již nejsou potřebné pro účel, pro který byly shromážděny či jinak zpracovávány). Od 25. 5. 2018 máte právo „být zapomenut“ v případě, kdy by Vaše osobní údaje byly zveřejněny v internetovém prostředí (vymazání veškerých odkazů na Vaše osobní údaje, jejich kopie či replikace).
  4. Od 25. 5. 2018 jste oprávněni získat své osobní údaje, které společnost BIC Ostrava s.r.o. zpracovává na základě tohoto souhlasu, v běžně používaném, strukturovaném a strojově čitelném formátu a předat tyto údaje jinému správci.
  5. V případě zpracování Vašich osobních údajů pro účely přímého marketingu máte od 25. 5. 2018 právo kdykoliv vznést námitku proti takovému zpracování. Uplatníte-li námitku, společnost BIC Ostrava s.r.o. zpracování Vašich osobních údajů ukončí.
  6. Dozvíte-li se nebo se domníváte, že společnost BIC Ostrava s.r.o. provádí zpracování vašich osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života nebo v rozporu se zákonem či nařízením, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, můžete na základě písemné žádosti
    1. vznést námitku proti zpracování
    2. požádat společnost BIC Ostrava s.r.o. o vysvětlení
    3. požadovat, aby společnost BIC Ostrava s.r.o. odstranila takto vzniklý stav, zejména se může jednat o blokování, provedení opravy, doplnění nebo likvidaci (výmaz) osobních údajů
    4. podat stížnost u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky

Odběr novinek přes RSS

Projekt Vzdělávání zaměstnanců BIC Ostrava s.r.o.

/ 03.07.2017 /

Na základě žádosti o podporu z Operačního programu Zaměstnanost rozhodlo Ministerstvo práce a sociálních věcí o poskytnutí dotace na realizaci projektu Vzdělávání zaměstnanců BIC Ostrava s.r.o. registrační číslo CZ.03.1.52/0.0/0.0/16_043/0004200, prioritní osa OPZ: Podpora zaměstnanosti a adaptability pracovní síly. Cílem projektu je řešit aktuální potřeby v oblasti rozvoje lidských zdrojů prostřednictvím vzdělávání našich zaměstnanců. Úspěšným ukončením projektu dojde ke zvýšení odborných znalostí dovedností a kompetencí zaměstnanců a posílení konkurenceschopnosti společnosti. Do projektu budou zapojeni všichni zaměstnanci společnosti, kteří se budou školit v těchto vzdělávacích aktivitách: měkké a manažerské dovednosti, jazykové vzdělávání, obecné IT a účetní, ekonomické a právní kurzy. Projekt Vzdělávání zaměstnanců BIC Ostrava je spolufinancován Evropskou unií... více zde

Brokerage Event 2015 - "Mechatronické systémy v průmyslové výrobě a finálních produktech"

/ 11.09.2015 /

Špičkoví čeští i zahraniční odborníci vystoupí v Ostravě na konferenci věnované MECHATRONICE!.. více zde


Členství: Programy a projekty: Certifikáty:
EBN EUREKA Certifikát ISO9001

mapa webu